welkom bij karin’s home

Privehuis Karin’s Home  is ruim 25 jaar één begrip  in Rotterdam en omstreken. Bij Karin’s Home is het 7 dagen per week genieten van diverse sexy angels in de leeftijd vanaf 21 tot ca. 40 jaar.

De angels zijn van diverse nationaliteiten. Elke angel heeft haar eigen ondeugende en erotische specialiteit. Er is dus voor iedere man een spannend gezelschap aanwezig.

Een impressie van Karin’s Home vind u hier op onze website. Wij zien u graag in ons gezellige en sfeervolle privéhuis.

Vandaag donderdag 25 juli zijn wij geopend tot 22.00 uur.

De volgende angels zijn verdeeld over de dag aanwezig:

er zijn geen afbeeldingen gevonden

 

 

 

De angels bepalen zelf hun eigen werktijden, en of kunnen ziek zijn of zich afmelden, u kunt telefonisch altijd de laatste informatie van de gastvrouw ontvangen over hun aanwezigheid, ook ivm drukte kunnen angels bezet zijn. Wij zijn niet altijd online om emails te lezen of de info te updaten. U kan ons ook bereiken  via Whats app 0623016879.

Wij zijn op zoek naar sexy Angels die het leuk en uitdagend vinden om mannen een onvergetelijke erotische beleving te geven. Ben jij meerdere dagen en avonden beschikbaar en enthousiast? Bel dan tijdens openingstijden 010-4362152 of 06-23016879 en vraag naar de gastvrouw of kom gezellig vrijblijvend langs voor een rondleiding.

Wij willen u er op wijzen dat wij een privéhuis zijn en geen club of animeer bar . U betaald bij ons geen entree. U komt geheel vrijblijvend bij ons binnen en een drankje (frisdrank, koffie of thee) van het huis krijgen, waarna de beschikbare dames zich aan u voorstellen. Aan de gastvrouw kunt u aangeven of u met 1 van de beschikbare angels naar de kamer wilt. Indien er geen dame voor u tussen zit, worden er geen kosten voor het drankje gerekend. Indien u wilt wachten op een dame die bezet is of als alle kamers bezet zijn, is er de mogelijkheid om in de ontvangstruimte aan het barretje of op 1 van de comfortabele banken te wachten.

 

Volg ons ook via Twitter