Tarieven

Tarieven Karin’s Home

15 minuten € 50,00

30 minuten € 80,00

45 minuten € 110,00

60 minuten € 140,00

Deze tarieven zijn op basis van veilige sex en inclusief zoenen indien de dame dit doet.

Voor gebruik bad rekenen wij geen extra’s!

De betaling dienen vooruit contant te worden afgerekend.

Tevens kan er ook met pin worden betaald. Alle bedragen worden discreet op een andere handelsnaam afgeschreven.

Wij accepteren geen creditcards.

Voor eventuele extra’s die de angels aanbieden kunnen de angels een meerprijs vragen. U kunt dit natuurlijk altijd aan de angels vragen tijdens het voorstellen of even met een angels apart bespreken voordat u naar de kamer gaat om misverstanden te voorkomen op de kamer.

Huisregels:

Omdat wij zowel voor ons zelf, voor de angels als voor u een goede prettige sfeer willen creeren hebben wij een aantal huisregels bepaald.

1. Het is ten strengste verboden soft- en harddrugs te gebruiken of te verhandelen in ons privéhuis.

2. Wij houden ons het recht voor om u te weigeren in geval van dronkenschap of als u onder invloed bent van verdovende middelen.

3. Onze angels staan onder controle van de GGD. Handelingen zonder condoom zijn bij ons privéhuis niet mogelijk.

4. Wij tolereren geen geweld tegen ons personeel en of onze angels. In dit geval zullen wij te allen tijden de politie inschakelen. Ons pand is beveiligd met camera’s bij de ingang zowel binnen als buiten + binnen (op de werkkamers na natuurlijk) en voorzien van alarm knop die direct in verbinding staat met de meldkamer.

5. Het is de angels verboden uw privacy in gevaar te brengen. Wij verzoeken u dan ook geen persoonsgegevens uit te wisselen. Uw privacy is bij ons zeer belangrijk. Tevens geldt dat ook andersom uit respect voor de dames.

6. Voor het slagen van uw erotische date is uw persoonlijke hygiene en respectvol handelen naar de dame van zeer grote invloed. Diverse kamers hebben naast een wastafel ook een douchecabine en of bad. Was bijvoorbeeld altijd goed uw handen. Tevens zorgen wij voor de aanwezigheid van mondwater. De dame zal u op deze zaken wijzen indien nodig zodat u deze conform de huisregels kunt gebruiken.

7. De sekswerkers mogen een klant of een seksuele handeling altijd weigeren.