Over ons

Bent u op zoek naar een sfeervol en gezellig privéhuis dan bent u bij Karin’s Home aan het juiste adres.

Wij hebben hygiëne, service en discretie hoog in het vaandel staan. Onze kamers zijn schoon en worden continue gecontroleerd op hygiëne. Daarnaast krijgt iedere klant vooraf aan elke erotische date schoon beddengoed en handdoeken, welk na de date door de dame in de was wordt gedaan. Je bent dus altijd zeker van een goed verzorgde hygiëne!

Wij willen u er op wijzen dat wij een privéhuis zijn en geen club of animeer bar . U betaalt bij ons geen entree. U komt geheel vrijblijvend bij ons binnen en een drankje (frisdrank, koffie of thee) van het huis krijgen, waarna de beschikbare dames zich aan u voorstellen. Aan de gastvrouw kunt u aangeven of u met 1 van de beschikbare angels naar de kamer wilt. Indien er geen dame voor u tussen zit, worden er geen kosten voor het drankje gerekend. Indien u wilt wachten op een dame die bezet is of als alle kamers bezet zijn, is er de mogelijkheid om in de ontvangstruimte aan het barretje of op 1 van de comfortabele banken te wachten.

Onze voordeur aan de Rochussenstraat 99-a is altijd open waardoor u direct buiten het zicht van de straat in het halletje kan aanbellen. De gastvrouw ontvangt u in de gezellige huiskamer waar de aanwezige angels zich aan u voorstellen. Indien u discreet voorgesteld wilt worden, dan is dat ook mogelijk.

Indien u discreet voorgesteld wilt worden, dan is dit tegenwoordig ook mogelijk.
Na aanbellen doet de gastvrouw open en wordt aan u gevraagd of u naar de voorstelkamer gebracht wilt worden of dat u bij de angels in de woonkamer wilt voorstellen.

Indien u kiest voor de voorstelkamer laat de gastvrouw de beschikbare dames zich 1 voor 1 aan u voorstellen. U onthoudt de naam van de angels die u aanspreekt en als even later de gastvrouw bij u terugkomt, kan u haar aangeven met welke dame en hoelang u wilt relaxen.